اپلیکیشنها زندگی امروز همه ما رو من جمله دانشآموزان رو تسهیل کردند. من در تمام مدت دانشآموزی و کنکورم گوشیم رو به همراه داشتم. بدون اینکه هیچ برنامهای رو بخوام حذف کنم! به گوشی اعتیادی نداشتم و این باعث شد بتونم از مزایایی که به همراه میاره استفاده کنم. در ادامه نرمافزارهایی رو معرفی میکنم که اولا بتونید موبایلتون رو تحت سلطه خودتون دربیارید! و ثانیا از مزایای تکنولوژی در درس خوندنتون بهره ببرید. راستی این قسمت اوله، برای قسمت دوم اینجا (+) کلیک کنید.
برنامههایی برای مدیریت گوشی دانشآموزان
اول از همه مهمه که بتونید گوشی خودتون رو مدیریت کنید! همه نرمافزارها و مخصوصا شبکههای اجتماعی طوری طراحی شدند که شما رو درون خودشون نگهدارند. پس اگر کنار گذاشتن تلفن براتون یه چالشه کاملا طبیعی! در ادامه برنامههایی رو بهتون معرفی میکنم که به کمکشون استفاده از گوشی رو محدود و مفید خواهید کرد.
1) اپلیکیشن AppBlock

اپلیکیشن اپبلاکر به شما کمک میکنه تا اپلیکیشنهای موبایلتون، سایتها و حتی نوتیفیکیشنها رو بلاک، محدود و مدیریت کنید. همچنین متوجه بشید چقدر دارید با گوشی و با هربرنامه کار میکنید. ضمن اینکه برای استفاده از برنامهها محدودیت زمانی یا حتی مکانی تعیین کنید. شما میتونید محدودیتهایی تعیین کنید تا نتونید قوانین خودتون رو دور بزنید!
خیلی مهمه که موقع درسخوندن اونم برای آزمون مهمی مثل کنکور تمرکز داشته باشیم. همه موارد بالا یعنی اپلیکیشنها و نوتیفیکیشنها و سایتها از برهمزنندههای قدرتمند تمرکزند! توصیه میکنم دانشآموزان حتی اگر شده برای یکبار به سراغ برنامه برند! امتحانش که ضرر نداره!
2) اپلیکیشن ActionDash

اکشندش اطلاعات دقیقی از کار با گوشی دراختیارمون قرار میده، اطلاعاتی همچون: مدت زمان استفاده از هربرنامه؛ ساعاتی از روز که بیشترین استفاده از گوشی رو داریم؛ تعداد نوتیفیکیشنها؛ تعداد دفعات آنلاک کردن صفحه گوشی و… یادتون باشه تنها وقتی میتونید چیزی رو مدیریت کنید که برش آگاهی دارید.
جالبه بدونید این برنامه اطلاعاتی از میزان استفاده مردم جهان از هربرنامه دراختیارتون میگذاره. به این نحو میتونید وضعیت خودتون رو با میانگین جهانی مقایسه کنید. دربین برنامههایی با امکانات مشابه که تستشون کردم، انتخاب خود من به شما کنکوریها اکشن دش بوده و هست. پس هرچه سریعتر این نرمافزار رو نصب کنید کار آمارگیری رو برای شما شروع کنه.
3) اپلیکیشن Forest

Forest یه اپلیکیشن ساده و جذابه که بهتون کمک میکنه متمرکز بمونید. به این شیوه که هنگام کار با برنامه یک درخت شروع به رشد میکنه و اگر شما سراغ کار دیگهای برید اون درخت پوسیده خواهد شد. تنها زمانی میتونید اپلیکیشن رو ترک کنید که زمان استراحتتون رسیده باشه. در انتهای روز باغی رو مشاهده خواهید کرد که حاصل زحمات اون روزتون بوده.
همچنین با استفاده از این برنامه میتونید از تکنیک پومودور استفاده کنید. در این تکنیک ما هر 25 دقیقه 5 دقیقه استراحت میکنیم و بعد از 4 بار تکرار اینکار به جای 5 دقیقه بیست دقیقه استراحت خواهیم داشت. با این تکنیک هم زمان درسخوندن و استراحتتون تنظیم میشه و هم متمرکز میمونید.
برنامه هایی برای مدیریت زمان دانشآموزان
حالا وقتشه که زمانمون رو تو مشتمون بگیریم. به لطف برنامههایی که جلوتر بهتون معرفی میکنم مدیریت زمان بسیار راحتتر از همیشه خواهد بود.
1) اپلیکیشن Atracker

این برنامه بهترین اپلیکیشن تایم ترکر (پیگیری زمان) موجود. شما با پیگیری زمانتون متوجه میشید رو هرروز و هرهفته یا حتی ماه، هردرس رو چند ساعت مطالعه کردید. به این شکل میتونید در مطالعه دروس توازن ایجاد کنید. همچنین با اندازهگیری میزان خواب، کلاس های درسی، ورزش و… میتونید اینکارها رو به تعادل بیارید. امکانات این برنامه بسیار زیاده و با ارائه آمارهای دقیق کمکتون میکنه زمانتون رو ازان خودتون کنید.
یادتون باشه نسخه رایگان این برنامه محدودیت داره و برای دسترسی به تمام امکاناتش نیاز دارید نسخه پولی اون رو خریداری کنید. اگر مایل به پرداخت هزینه نیستید کافیه عبارت Time tracker رو جستجو کنید تا تعداد زیادی برنامه مشابه دردسترس شما قرار بگیره. دنبال کردن زمانم از کارهای مورد علاقم بوده و هست و از سال کنکور تا به حال انجامش میدم.
2) اپلکیشن HabitHub

از بین دهها اپلیکیشن پیگیری عادت (Habit tracker) که نصب و امتحان کردم این برنامه رو بیشتر از همه دوست داشتم. هربار که باموفقیت عادتی رو انجام بدید رشتهای از دایرههای سبز ایجاد میکنید. طبق تحقیقات علمی، هروقت این رشته به 21 عدد برسه عادت بهصورت پایدار در شما نهادینه میشه. اگر در این حین روزی رو از دست بدید زنجیره شما قطع خواهد شد.
این اپلیکیشن همچنین آمارهایی از عاداتتون ارائه میکنه که در تصمیمگیریهای بعدیتون کمک حال شما خواهند بود. رکورد شما، درصد موفقیتتون، زمان شروع، هدفگذاریتون و… این امکان و کلی امکانات دیگه همه در ظاهری جذاب و رابط کاربری گیرا به شما ارائه شده. این برنامه فعلا فقط نسخه اندروید داره.
3) اپلیکیشن microsoft todo

با استفاده از اپلیکیشن مایکروسافت تودو فهرستی از کارهایی که باید کنید بسازید. دستهبندیشون کنید. براشون یادآور بذارید. تنظیم کنید که طی بازه های مشخصی تکرار بشند. درشون یادداشت قرار بدید. حتی برای هر تسک (Task) میتونید چندین مرحله مجزا بسازید! و همه اینها بخشی از امکانات بیشمار مایکروسافت تودو.
وقتی سال کنکور و دغدغهها زیاد میشه، طبیعی که نتونیم همه چی رو به حافظمون بسپریم! اینجاست که همچین برنامهای میتونه خیال ما رو از بابت کارها راحت کنه. از دانشآموزیتون تا بازنشستگیتون یار و یاورتونه! این برنامه برای ویندوز و مک هم موجود اطلاعاتتون بین گوشی و کامپیوترتون سینک خواهد شد.
صحبت نهایی
خب اینم از قسمت اول بهترین نرمافزارهایی که دانشآموزها، کنکوریها و دانشجوها میتونند روی گوشیشون داشته باشند. برای خوندن قسمت دوم بهترین اپلیکیشنهای کنکوری (+) کلیک کنید. یادتون باشه تلفن همراه شما یک شمشیر دو لبست! هم میتونید باهاش از رقباتون حسابی پیشی بگیرید و هم بالعکس، کلی عقب بیفتید. با این نرمافزارهایی که معرفی کردم شما در استفاده از تلفن همراه یک حرفهای تمام عیار خواهید بود.
نظر شما راجع به این برنامهها چیه؟ شما چه برنامهای پیشنهاد میکنید؟ راستی! اگر دوست دارید محتواهای مشابه بیشتری رو در سایت حرفه ای یا ببینید حتما حتما برامون کامنت بگذارید و نظرتون رو بهمون بگید.
سایر مقالات پیشنهادی ما برای شما:
معرفی جامع منابع کنکور برای رتبه شدن
1 دیدگاه دربارهٔ «اپلیکیشنهایی که هر دانشآموزی باید داشته باشه + لینک دانلود (قسمت اول)»
بازتاب: اپلیکشینهایی که هرکنکوری باید داشته باشه + لینک دانلود (قسمت دوم) - حرفه ای یا