0
0
جمع جز: تومان

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

همه چیز درباره دفتر برنامه‌ریزی برای دانش آموزان و کنکوری‌ها

عناوینی که خواهید خواند

اگر به این موضوع فکر کرده‌اید که می‌توانید بدون برنامه‌ریزی درسی به نتایج شگفت‌انگیز برسید، سخت در اشتباهید. کمک گرفتن از راهنمای استفاده از دفتر برنامه‌ریزی برای دانش آموزان و کنکوری‌ها یکی از الزامات اساسی برای شرکت در هر نوع آزمون به‌حساب می‌آید.

بااین‌حال دسترسی به یک روش عالی برای برنامه‌ریزی‌های کاربردی در درس‌ها نیز کار دشواری است. در این مقاله از حرفه ای یا قصد داریم تا شما را با بهترین روش‌های استفاده از برنامه‌ریزی‌های درسی جهت کسب موفقیت در آزمون‌های نهایی و کنکور آشنا کنیم.

راهنمای استفاده از دفتر برنامه‌ریزی برای دانش آموزان و کنکوری‌ها

برنامه‌ریزی یکی از موارد مهم برای دستیابی به هرنوع موفقیت است. برای این‌ کار نیز باید به‌صورت مستقل آن را بیاموزید. چراکه برنامه‌های زندگی روزمره‌تان را تنها خودتان می‌توانید مدیریت کنید و از آن‌ها آگاه باشید. به‌عنوان یک داوطلب کنکور و یک دانش‌آموز نیاز دارید تا بیشتر با موضوع برنامه‌ریزی درسی آشنا شوید.

راهنمای استفاده از دفتر برنامه‌ریزی برای دانش آموزان و کنکوری‌ها به شما این امکان را می‌دهد تا دقیق‌ترین روتین‌های درسی مطابق با عادت‌های خود را داشته باشید. در واقع برنامه‌ریزی یک فرایند فکری است که باید قبل‌از انجام هرکاری انجام شود.

دفتر برنامه‌ریزی یک برنامه و نقشه راه برای دستیابی به اهداف بزرگ شما است. مراحل زیر یک فرایند کاملا کاربردی در جهت تهیه یک دفتر برنامه‌ریزی عالی برای دانش‌آموزان و داوطلبان کنکور معرفی می‌شود:

  • خودشناسی؛
  • بررسی ساعت‌های مطالعه روزانه؛
  • بازه‌های مطالعه و استراحت؛
  • تمرکز روی اولویت‌ها؛
  • بازه‌های زمانی درست برای سنجش و آزمون؛
  • زمان مناسب برای مرور مطالب؛
  • بررسی زمان‌های جبرانی؛
  • استفاده از جدول برای نوشتن برنامه؛
  • ارزیابی برنامه.

خودشناسی لازمه داشتن یک برنامه‌ریزی مناسب برای مطالعه تمام درس‌ها است

همیشه اولین قدم‌ها برای انجام هر کاری مهم‌ترین‌شان بوده است. در کمک گرفتن از راهنمای استفاده از دفتر برنامه‌ریزی برای دانش آموزان و کنکوری‌ها نیز بررسی عادت‌ها و کارهای روزمره یکی از لازمه‌های مهم برای انجام این کار است. در نظر گرفتن این فرایند به‌قدری مهم است که بدون آن تقریبا نمی‌توانید یک برنامه منسجم و کاربردی تهیه کنید.

برای این کار نیاز دارید تا از خود بپرسید هدف شما از درس خواندن چیست؟ زمان‌های لازم برای درس و استراحت به چه میزان است و شما تا چه اندازه می‌توانید برای آن‌ها سرمایه‌گذاری زمانی کنید؟ پاسخ به این پرسش‌ها و سوال‌های مشابه به آن‌ها می‌تواند مسیری روشن و هموار برای داشتن یک برنامه روزانه کاربردی جهت درس خواندن باشد.

ساعت‌های روزانه برای مطالعه را بررسی کنید

حالا که اهداف خود را برای داشتن یک برنامه‌ریزی جامع درسی بررسی کرده‌اید، نیاز دارید تا در این مرحله به دسته‌بندی ساعت‌های روزانه خود برای مطالعه و انجام تست و آزمون بپردازید. این‌‌که در طول روز چند ساعت را می‌توانید برای مطالعه و تست در نظر بگیرید، چالشی است در مسیر داشتن یک برنامه اصولی جهت رسیدن به اهداف‌تان. توصیه ما به شما این است که در این مورد احساسی عمل نکنید و به‌صورت کاملا منطقی و مطابق با توانایی‌هایی خود این ساعت‌های را برای به‌کارگیری در یک دفتر برنامه‌ریزی کاربردی تعیین کنید.

بازه‌های مطالعه و استراحت را در نظر بگیرید

یکی از موارد مهمی که باید برای کمک گرفتن از راهنمای استفاده از دفتر برنامه‌ریزی برای دانش آموزان و کنکوری‌ها به آن توجه داشته باشید، بررسی بازه‌های زمانی مطالعه و استراحت است. این بازه‌ها باید مطابق با اهداف، رفتار و توانایی دانش‌آموزان تعیین شوند. این زمان‌ها باید به‌صورت دقیق برنامه‌ریزی شوند. بازه‌های مطالعه استاندارد برای هر دانش‌آموزی بین 75 تا 90 دقیقه است که باید به‌ازای آن‌ها 15 تا 20 دقیقه استراحت کنید.

لطفا روی اولویت‌های خود تمرکز داشته باشید

دفتر برنامه‌ریزی برای دانش آموزان و کنکوری‌ها

اولویت‌ها نقش اساسی در تعیین یک برنامه‌ مناسب درسی مطابق با اهداف شما دارند. بعداز بررسی ساعت‌های استراحت و مطالعه حالا می‌توانید روی اولویت‌های درسی خود تمرکز کنید. برای هر فرد یادگیری هر درس به بازهای زمانی بسیار متفاوتی بستگی دارد.

این‌که شما برای خواندن برخی درس‌ها نیاز به زمان و تمرکز بیشتر داشته باشید، تعیین می‌کند که ساعت مطالعه آن را در صبح قرار دهید یا شب. این شیوه برای درس‌های پرضریب یا درس‌هایی که در آن‌ها مشکل دارید، کاربرد دارد و می‌تواند حجم زیادی از کمبودهای زمانی شما را پوشش دهد.

بازه‌های زمانی درست برای سنجش و آزمون

دراین‌بین اختصاص دادن زمان برای آزمون‌ها و تست‌ها را دست‌کم نگیرید. کمک گرفتن از راهنمای استفاده از دفتر برنامه‌ریزی برای دانش آموزان و کنکوری‌ها بدون آزمون و سنجش تقریبا غیرممکن است. آزمون‌ها مانند یک نقشه، شما را در مسیر مطالعه درست برای هر نوع آزمون یا کنکور آماده می‌کند. بدون آن‌ها تقریبا ارزیابی مطالعاتی شما برای امتحانات نهایی غیرممکن می‌شود.

زمان مناسب برای مرور فصل‌ها را در نظر بگیرید

برای به‌یاد آوردن مطالبی که مطالعه کرده‌اید، نیاز دارید تا به‌صورت مستمر در بازه‌های زمانی تعیین‌شده آن‌ها را مرور کنید. راهنمای استفاده از دفتر برنامه‌ریزی برای دانش آموزان و کنکوری‌ها به شما این امکان را می‌دهد تا این بازه‌های زمانی را برای خود داشته باشید. در این صورت دیگر با خیالی آسوده می‌توانید به مطالعه و تکرار مطالب بپردازید و برای هر نوع آزمونی آماده شوید.

بررسی زمان‌های جبرانی

زمان‌‌های جبرانی معمولا برای مواقعی تعیین می‌شوند که در شرایطی حاد نمی‌توانید نسبت به برنامه‌ریزی که انجام داده‌اید، متعهد باشید. در این صورت نیاز دارید برای جبران زمان ازدست‌رفته از این زمان‌ها بهره ببرید. بنابراین، توجه داشته باشید که متعهد بودن به ساعت‌های برنامه‌ریزی جهت مطالعه و آزمون از اولویت‌های شما محسوب می‌شود و زمان‌های جبرانی تنها برای موارد ضروری هستند.

از جدول‌ها برای نوشتن برنامه خود استفاده کنید

حالا زمان آن فرا رسیده که تمام اطلاعات و برنامه‌های چیده‌شده برای برنامه خود را در یک جدول مکتوب کنید. جدول‌ها همیشه راه دسترسی شما را به انبوهی از اطلاعات سریع‌تر می‌کنند. با استفاده از جدول می‌توانید به‌صورت سازمان‌یافته تمام اطلاعاتی را که برای دسترسی به برنامه‌ها و ساعت‌های مطالعه خود نیاز دارید، در اختیار داشته باشید.

راهنمای استفاده از دفتر برنامه‌ریزی برای دانش آموزان و کنکوری‌ها تقریبا بدون استفاده از جدول غیرممکن است و شما برای مرور هرچه سریع‌تر ساعات مطالعه خود نیاز به یکی از این جدول‌ها برای برنامه‌ریزی‌های خود دارید. برای انجام این‌ کار تنبلی را کنار بگذارید و تمام اطلاعات مورد نیاز خود را ثبت کنید.

ارزیابی را فراموش نکنید

برای کمک گرفتن از راهنمای استفاده از دفتر برنامه‌ریزی برای دانش آموزان و کنکوری‌ها نیاز دارید تا منعطف باشید. هیچ‌کس در اولین تجربه خود قادر نیست تا بهترین و مسمرثمرترین برنامه را برای خود بنویسد. در پایان هر هفته برنامه‌ای را که برای خود تنظیم کرده‌اید، ارزیابی کنید و نقاط ضعف و قدرت آن را بسنجید.

در این صورت است که می‌توانید به‌مرور زمان برنامه‌ای جامع و تکمیل، درست مطابق با عادات روزمره خود داشته باشید. حالا با این برنامه شما می‌توانید در هر آزمونی حتی سخت‌ترین‌شان مانند کنکور نیز شرکت کنید.

جمعبندی

راهنمای استفاده از دفتر برنامه‌ریزی برای دانش آموزان و کنکوری‌ها یکی از موارد ضروری در کسب موفقیت جهت شرکت در هر آزمونی است. برای داشتن یک برنامه‌ریزی مناسب باید اصول و قواعد نوشتن آن را بیاموزید و در این مسیر بردبار باشید.

چراکه تنظیم یک برنامه اصولی که به نتایج عالی ختم شود، نیاز به تکرار و دقت بالایی دارد که هر دانش‌آموز خود به‌تنهایی می‌تواند از عهده این کار برآید. با مطالبی که در این مقاله در اختیار شما قرار دادیم، به‌طور حتم خواهید توانست مطابق با نیاز و عادت‌های روزمره خود یک برنامه عالی و کاربردی برای شرکت در آزمون‌ها داشته باشید.

  جدیدترین مقالات حرفه‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ای یا

رشته‌های بدون کنکور گروه علوم ریاضی
معرفی رشته‌های دانشگاهی

رشته‌های بدون کنکور گروه علوم ریاضی

این مقاله از حرفه ای یا مخصوص دانش‌آموانی است که به‌دنبال راهی برای فرار از فشار استرس و اضطراب آزمون کنکور هستند. اگر شما هم

رشته‌های بدون کنکور گروه علوم انسانی
معرفی رشته‌های دانشگاهی

رشته‌های بدون کنکور گروه علوم انسانی

با افزایش رقابت در کنکور بسیاری از داوطلبین به علل مختلف ترجیح می‌دهند بجای رقابت در آزمون دشواری مانند کنکور، سختی قبولی برای دانشگاه را

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
دوست داری همه نکات رو یکجا داشته باشی؟
با بانک نکات میتونی خیلی سریع از رقبات پیشی بگیری، تا دیر نشده کلیک کن