پشتیبانی و مشاوره خرید:

0917- 200 1422

5
0
0
Subtotal: تومان

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

صفر تا صد موفقیت در امتحانات تشریحی

عناوینی که خواهید خواند

سلام و درود خدمت دوستان عزیزم، امیدوارم حالتون عالی باشه؛ با صفر تا صد موفقیت در امتحانات تشریحی با شما هستم. قبل اینکه شروع کنم اصلا بررسی کنیم واقعا موفقیت در امتحانات تشریحی نیاز هست؟

آیا موفقیت در امتحانات تشریحی نیاز هست؟

برای کنکور و موفقیت در رشته‌ها و دانشگاه‌های خوب خیر! اما یکسری رشته‌ها و دانشگاه‌ها هستند که با تاثیر معدل پذیرش دارند، البته باید تاکید کنم معدل امتحانات تشریحی پایانی دوازدهم و نه غیر از اون!خوب پس اگر بخوایم رشته خوب و دانشگاه خوب قبول شیم امتحان‌ها رو بیخیال بشیم؟ جواب قطعا خیر هست! اما حالا چرا؟

امتحانات تشریحی از چیزی که فکر میکنیم آسونتره

تاثیر در انگیزه و اعتماد به نفس ما

خواه ناخواه نمرات ما روی ضمیر خودآگاه و ناخودآگاه ما تاثیرات خودش رو میگذاره و موج‌های منفی و مثبتش رو به سمت فکر ما و اطرافیانمون ساطع میکنه؛ اینکه نمرات عالی کسب کنیم، جزء نفرات برتر کلاس باشیم و از سوی معلم و خانواده مورد تشویق و حمایت قرار بگیریم قطعا میتونه پشتوانه‌ای برای سوق دادن ما به سمت جلو باشه!

برعکسش هم هست، یعنی نمرات بد میتونه در دل ما نسبت به موفقیتمون شک و تردید ایجاد کنه و باعث دل مشغولی و نگرانی ما و اطرافیانمون بشه و خدای نکرده برخورد نامناسب اطرافیان با ما باعث دلسردی ما بشه.

کسب عزت و احترام

وقتی نمراتمون خوب باشند دبیرها، معاونین و مدیر خیلی بیشتر روی ما حساب باز میکنند و در دوران تحصیل، هر وقت که کارمون بهشون افتاد خیلی بهتر میتونند به ما کمک کنند! همچنین وقتی که اولیا ما برای کسب اطلاع از وضعیت ما یا هرکار دیگه به مدرسه میرند باهاشون خیلی برخورد بهتری میشه! و دقیقا برعکس با نمرات پایین در امتحانات تشریحی اعتباری نزد این افراد نخواهیم داشت.

خاطره‌ای خوب

وقتی که دبیرستانمون رو با نمرات خوب سپری کنیم، یه خاطره خیلی عالی میتونیم از مدرسه و گذرانش داشته باشیم! و کلا هم یه رزومه از جنس کارنامه‌ای پر از نمره بیست برای آیندمون درست کردیم.

تکنیک های موفقیت در امتحانات تشریحی چی‌ها هستند؟

خوب با این مقدمه وقتش رسیده که سراغ تکنیک‌ها و راه حل‌های کسب نمرات خوب بریم.

حل نمونه سوال

حل نمونه سوال‌ها میتونه کمک شایانی به ما در غلبه بر امتحانمون کنه! همیشه یکسری سوالات پرتکرار هستند که قراره یا خودشون یا مشابهشون رو تو آزمون ها ببینیم، پس اگر کتاب رو هم نخوندید نخوندید ولی نمونه سوال رو از دست ندید! راستی کتاب‌های شب امتحان‌ هم میتونند کمک خیلی خوبی کنند! اول به خاطر نمونه سوالات خوبشون و دوم به خاطر خلاصه‌هاشون.

این رو هم بگم که اگر نمونه سوال‌های سال پیش همون دبیر یا نمونه امتحان برگزار شده سال‌های قبل رو گیر بیارید که دیگه نور علی نور خواهد بود و کمک بسیار شایانی بهتون خواهد کرد.

ضربدر منها!

شاید اسم این تکنیک رو برای آزمون ها شنیده باشی! این تکنیک به خوبی برای امتحانات تشریحی هم پاسخ میده. قضیه از این قراره که در دور اول فقط سوال‌هایی رو حل میکنیم که راه دستمون هستند! یعنی میتونیم راحت و با اطمینان کامل حلشون کنیم. از سوال هایی که شک داریم و درست یادمون نمیاد یا ایده‌دار و جدید هستند باید بگذریم!

با اینکار چند اتفاق میفته! یک اینکه از همون ابتدا خیالمون راحته که سوال‌هایی که بلد بودیم رو کامل حل کردیم؛ دو اینکه اعتماد به نفس بیشتری میگیریم و خیالمون برای ادامه امتحان راحتتر میشه و سوم اینکه چون یک دور سوالات رو خوندیم و الآن آرامش بیشتری داریم، میتونیم راحتتر از قبل از پس سوالات سخت آزمون بربیایم.

نحوه نمره‌دهی امتحان رو بدونیم!

هر امتحان نحوه نمره‌دهی خاص خودش رو داره! مثلا در فیزیک حتما باید فرمول‌ها نوشته بشه، راه حال کامل انجام بشه، واحد کمیت‌ها مشخص بشه و… پس حتما قبل امتحان از معلم اون درسمون این موارد رو به طور کامل بپرسیم تا خدایی نکرده از سر ندونم کاری نمره‌ای رو از دست ندیم.

هرچی میدونی بنویس!

امتحان‌های تشریحی برعکس تستی صفر و صدی نیستند و میشه حداقل بخشی از نمره رو گرفت! پس دور آخر که بودی هرچی بلدی (حتی شده از خودت در بیاری) یه چیزی بنویس، خدا رو چه دیدی شاید تونستی نمرش رو بگیری! نمره منفی که نداریم!

تو امحان تشریحی هرچی میدونی بنویس

همه صفحات رو بررسی کن!

گاهی پیش میاد که دانش‌آموزان یک سوال و گاهی کلا یک صفحه رو جا میندازن! پس حتما بررسی کن که همه صفحات و همه سوالات رو جواب داده باشی.

به بارم‎بندی‌ها دقت کن!

تک تک بارم‌هایی که قرار گرفته در امتحان حساب کتاب داره! پس اگر واسه یه سوال دو نمره‌ای یکی دو کلمه نوشتی احتمالا باید قید یک و نیم نمره‌ای رو بزنی! سعی کن میزان جوابی که میدی با بارم‌بندی نمرات تناسب داشته باشه.

عجله نکن و سوالات رو دوره کن!

سر امتحانات تشریحی زیاد پیش میاد که بچه‌ها سریع بلند بشند و برگه رو بدند و برند! سعی کن که تحت تاثیر این افراد قرار نگیری و با حوصله امتحانت رو بدی! (حالا بماند که خیلی از اینایی که سریع تحویل میدن قراره تجدید بشن!) یادت باشه که عجله مهمترین عامل بی‌دقتیه! در آخر هم یک دور برگرد و روی سوالات دوره داشته باش چون بالاخره ممکنه حواس پرتی رخ داده باشه.

قبل امتحان نشین بخون!

سعی کن در بدترین حالت یک ساعت قبل امتحان رو استراحت کنی و درس نخونی! چون در غیر این صورت مثل کسی خواهی بود که شب قبل دو مارتون اومده و مسیر رو امتحان کرده! مغز هم مثل ماهیچه خسته میشه بنده خدا ولی اسید لاکتیک نداره که تذکر بده! درسته که شاید بتونید یکی دو تا نکته جدید یاد بگیرید و لی مطمئن باشید سر جلسه نخواهید تونست اونچه که بلدید رو پیاده کنید.

جمعبندی و صحبت آخر

یادتون باشه که با وجود همه این صحبت‌ها بنده اصراری به تشریحی خوندن ندارم و نداشتم! درواقع اگر تستی بخونیم و خوب درس ها رو یاد گرفته باشیم، کافیه کارهایی که گفتم رو انجام بدید تا خیالتون از بابت امتحان‌ها حسابی راحت بشه.

نظراتتان را با ما به اشتراک بگذارید.

خوب اینم از امتحانات تشریحی و داستان‌هاش! خیلی خوشحالم که تا اینجا مقاله رو دنبال کردی و امیدوارم حداکثر استفاده رو برده باشی! اگر سوالی داری حتما بپرس، جواب خواهم داد. راستی نظر تو چیه؟ به نظرت اصلا نیازه واسه امتحانات تشریحی بخونیم؟ دیگه چه راه‌ حل‌هایی برای موفقیت تو امتحانات تشریحی سراغ داری؟ حتما باهامون به اشتراک بگذار.

پیشنهاد میکنیم سری مقالات "موفقیت در آزمون" رو به این ترتیب مطالعه کنید:

  جدیدترین مقالات حرفه‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ای یا

راهنمای جامع بهترین استفاده از یک هفته مانده به کنکور
دانستنی های عمومی کنکور

بهترین استفاده از هفته آخر کنکور؛ راهنمای جامع

هفته آخر کنکور میتونه یه فرصت طلایی باشه که باید بهترین استفاده رو ازش ببرید. این مقاله راهنمای جامع شما برای موفقیت در هفته آخر و نتیجتا کنکور خواهد بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا