پشتیبانی و مشاوره خرید:

0917- 200 1422

5
0
0
Subtotal: تومان

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

هیچ محصولی در سبدخرید نیست.

نکات روز جلسه آزمون

عناوینی که خواهید خواند

این شما و این هم تمام نکاتی که برای روز آزمون نیاز دارید! این نکات رو حتما در آزمون‌های آزمایشی رعایت کنید تا خیالتون راحت بشه در کنکور هم این نکات پیاده میشه! میتونیم نکات این مقاله رو به دو قسمت قبل آزمون و حین آزمون تقسیم کنیم، ابتدا با قبل از آزمون شروع میکنیم. راستی، طی مقاله به طور کامل به نکات بعد آزمون و اینکه چطوری جمعه آزمون رو طی کنیم پرداختیم که حتما توصیه میکنیم مطالعه کنید.

قبل از آزمون

باید برای یک آزمون خوب مقدمات مورد نیاز رو فراهم کرد، اینکار از شب قبل آزمون شروع میشه و تا چند ثانیه قبل از شروع کارتون ادامه پیدا میکنه. سعی کنید که به یک روال همیشگی برای کارهایی که در ادامه بحث میکنیم برسید.

شب آزمون

به هیچ وجه شب آزمون رو تا دیروقت درس نخونید، مغز هم خسته میشه بنده خدا! یکی دوتا نکته ارزشش رو نداره که بخواید نصف نکته‌هایی که بلد بودید به خاطر خستگی ذهنی از دست بدید. شام رو سبک بخورید و از خورد غذاهای چرب و فست‌فود پرهیز کنید و سعی کنید سه چهار ساعت با زمان خوابتون فاصله داشته باشه.

صبحانه

صبحانه باید مقوی باشه تا 4 ساعت آزمون رو پشتیبانی کنه پس مهمه که چی باشه. دیگه خودتون بهتر از هرکس دیگه میدونید چه غذایی به درد شما میخوره. من خودم به شخصه صبح آزمون یا تخم مرغ میخوردم یا گوشت چرخ کرده! برای کنکور هم صبحانه گوش چرخ کرده خوردم. دیگه بستگی به خودتون داره ولی در کل مقوی باشه و انرژی اون روز شمارو تامین کنه. (میتونید غذاهای مختلف رو امتحان کنید ببینید از کدوم بهتر نتیجه میگیرید)

وسایل مورد نیاز

خوبه که برای سرجلسه، یک مداد نوکی روون و یک بسته نوک داشته باشید؛ به همراه مداد نرم معمولی، پاک کن، تراش و خلاصه هرچی که بنظرتون نیاز میشه. کنار لوزام تحریر، یک بطری آب به همراه داشته باشید و مواد غذایی هم خوبه که خرما یا شکلات باشه. همچنین درصورت نیاز برگه ورود به آزمون و کارت شناسایی هم با خودتون داشته باشید. خوبه که وسایل رو از شب قبل آماده کنید نه صبح آزمون.

بهترین شرایط رو برای خودتون فراهم کنید

اواخر از بالش طبی زیرنشیمنی استفاده میکردم که اگه در کنکور صندلیم خشک بود احساس ناراحتی نکنم. قبل از کنکور هم حتی برای صندلی‌های نرم هم از بالش استفاده میکردم که بهش عادت کنم. حتی در کنکور که صندلی‌ام نرم بود باز هم استفاده کردم چونکه بهش عادت کرده بودم.

لباس

بهتره اولش لباس خنک بپوشید و با خودتون لباس اضافه ببرید؛ اگه هوا خوب بود به اون لباس احتیاجی پیدا نمی کنید و اگه هوا سرد بود اون لباس اضافه رو میپوشید.

عادی باشید

آزمون های آزمایشی ساعت 8 هست شما حداقل 10 دقیقه قبل در سالن حضور داشته باشید(کنکور فرق داره‌ها! کنکور حداقل نیم ساعت زودتر) و خیلی عادی رفتار کنید! به این فکر کنید که کار خاصی نمیخواید انجام بدید و هر اتفاقی که افتاد خیر هست. خدا بالا سرتونه فراموشش نکنید.

مثل همیشه باش
مثل همیشه عادی باش.

حین آزمون

پرکردن سوالات

بهتون پیشنهاد میکنم برای عمومی ها کلا از یک مداد با نوک پهن استفاده کنید و با همون گزینه هارو پر کنید ولی برای اختصاصی ها با یک مداد نوکی سوالات رو حل کنید و با مداد نوک پهن جوابارو وارد کنید. چون عمومی ها نیاز خاصی به نوشتن و محاسبات ندارند با همون مداد پهن کارتون راه خواهد افتاد.

برای هرچیزی برنامه داشته باشید

خودم اینطوری سر جلسه آزمون تغذیه میکردم؛ شما هم امتحان کنید اگه پسندید همین روش رو برای کنکورتون استفاده کنید. من آب رو کم کم میخوردم؛ یعنی بین آزمون هر چند وقت یکبار یک قلپ میخوردم نه اینکنه یک دفعه نصفش رو برم بالا! درغیر این صورت یک دفعه آدم دستشوییش میگیره!

مورد دیگه من برای تغذیه دوتا شکلاتی نانی میبردم و هرشکلات رو در دو سری میخوردم یعنی رو هم چهار بار. قبل از شروع هر درس اختصاصی یک گاز میزدم! یعنی دیگه میدونستم کی ها باید برم سراغ شکلات‌ها. نمیگم شما اینکارارو بکنید ولی در هرصورت برای جزئیات برنامه داشته باشید.

کاره دیگه پیش میاد!

دیگه اینو نگم که قبل آزمون دستشویی برید؛ وسط آزمون هم نیاز شد برید. من خودم یک ساعت آخر کنکور نیاز پیدا کردم و در حد سه الی پنج دقیقه رفتم برای دستشویی! درسته من پنج دقیقه از دست دادم ولی بقیه آزمون رو با آرامش دادم. اصلا هم وقت کم نیووردم و اگه پنج دقیقه هم اضافه داشتم شاید نتیجه‌ام تغییر نمیکرد. نگران نباشید توکلتون به خدا باشه.

روش زمانبندی حسی

بهتره زمان‌بندی برای درس هارو حسی برید؛ یعنی با یک سرعت ثابت حرکت کنید و بدونید هروقت با این سرعت حرکت کنید دیگه وقت کم نمیارید! باید انقدر تمرین کنید که بدون دیدن ساعت بدونید الان ساعت چنده! آقا خب چرا ساعتو نگاه نکنیم؟ نگاه کردن استرس ایجاد میکنه. باید به خداتون اعتماد داشته باشید. شروع کنید اصلا فکر کنید زمان نداره آزمون! با یک سرعت ثابت و همیشگی سوالات رو حل کنید. سوال سخت و وقت‌گیر هم بذارید آخر سر؛ نگرانشون نباشید.

روش زمانبندی حسی
اینقدر روی زمان حساس نباش!

راستش من از این روش استفاده کردم و بنظرم خوب بود. شما مسلما نباید مثل من عمل کنید و باید روش مخصوص خودتون رو انتخاب کنید. شاید ساعت دیدن برای شما بهتر از ساعت ندیدن باشه. نظر من اینه ساعت ندیدن رو امتحان کنید (چند بار امتحان کنید) و اگه نتیجه گرفتید اونو جایگزین روش قبلی کنید.

همونطور که گفتم برای ساعت نگرفتن باید حسی زمان رو بدست بیارید. مسلما اوایل براتون سخته. اوایل میتونید ساعت رو نگاه کنید و کم کم ساعت دیدن رو کم کنید. شاید این روش جایی گفته نشده باشه ولی من استفاده کردم و راضی بودم؛ باعث شد استرسی نداشته باشم.

انعطاف پذیر باشید

گاهی باید سر جلسه سنت‌ها رو شکوند! اگه مثلا رسیدید به زیست و دیدید اصلا الان حال زیست ندارید و حس و حال فیزیک دارید؛ برید سراغ فیزیک! انعطاف پذیر باشید. زیاده‌روی نکنید و تاجایی که میشه به اصول پایبند باشید ولی اگه نیاز شد تغییر رویه بدید.

آمادگی برای همه شرایط

باید در خونه به صندلی خشک، هوای نسبتا گرم و سر و صدای غیرمنتظره عادت کنید تا خیالتون برای همه شرایط راحت باشه.

استراحت در بین آزمون

پیش میاد گاهی سر جلسه خستگی عجیبی پیدا میکنید و واقعا ادامه‌ی کار براتون سخت میشه؛ میتونید چشماتون رو ببندید و 5 دقیقه استراحت کنید؛ شما 4 ساعت و 10 دقیقه در کنکور فرصت دارید؛ چند دقیقه به جایی برنمیخوره. مورد آخر اینکه رو صندلی آزمون درست بشینید و قوز نکنید چونکه خیلی زود خسته و اذیت میشید.

استرس

میرسیم سر نداشتن استرس سر آزمون؛ کنترل استرس خیلی مهمه؛ شما با استرس نمیتونید تمام توانتون رو در کنکور پیاده کنید. چکار کنیم استرس نداشته باشیم؟ خب این برمیگرده به زندگی خودتون، به اعتقاداتتون، به سبک زندگیتون، نمیشه به خودتون بگید: استرس نداشته باش! و شما هم دیگه استرس نداشته باشید!

قبل آزمون و حین آزمون آرام باش
دنیا ارزش استرس رو نداره!

باید این باور رو در خودتون تقویت کنید که نتیجه ی شما دست خداست؛ هر نتیجه ای بگیرید به صلاحتون بوده؛ پس دیگه نگرانی و استرس نباید برای کنکور داشته باشید. مورد دیگه انقدر زندگی خودتون رو محدود به کنکور نکنید! زشته برای انسان، اشرف مخلوقات، که یک کنکور اونو بهم بریزه؛ زندگی شما در یک چشم به هم زدن تموم میشه؛ حالا قبول بشید یا نشید؛ هزارتا راه برای ادامه زندگی دارید.

هرکسی در دنیا وظیفه و هدفی داره که باید بره سراغ اون؛ که اون هدف، الزاما از مسیر دانشگاه و کنکور نمیگذره؛ به این نکته توجه ویژه داشته باشید. پس سعی کنید کلا خیلی به کنکور فکر نکنید و از اون غول نسازید؛ اینکار به ضرر شماست. عادی رفتار کنید. قبل کنکور مثل کسی نباشید که الان میخواد زندگیشو نجات بده! تو ذهنش این باشه اگه قبول نشه میمیره! این افکار رو از ذهنتون بیرون کنید؛ قدرت کنترل ذهن خودتون رو داشته باشید و نذارید چیزهای پیش و پا افتاده شما رو بهم بریزه.

سخن نهایی

مسلما بحث آزمون دادن و مهارت های اون خیلی مفصل‌تر از این حرفاست. این نکاتی که دیدید بیشتر چالش‌هایی بودن که احتمال داره در روز آزمون باهاشون برخورد کنید. دیگه چه چالش‌هایی در روز آزمون ممکنه برامون پیش بیاد؟ نظراتتون رو باهامون به اشتراک بذارید.

پیشنهاد میکنیم سری مقالات "موفقیت در آزمون" رو به این ترتیب مطالعه کنید:

  جدیدترین مقالات حرفه‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ای یا

راهنمای جامع بهترین استفاده از یک هفته مانده به کنکور
دانستنی های عمومی کنکور

بهترین استفاده از هفته آخر کنکور؛ راهنمای جامع

هفته آخر کنکور میتونه یه فرصت طلایی باشه که باید بهترین استفاده رو ازش ببرید. این مقاله راهنمای جامع شما برای موفقیت در هفته آخر و نتیجتا کنکور خواهد بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا